همچنین در این نشست؛ الگوی پیشرفت اسلامی، به "هدایت نظامات ذهنی در راستای جهت گیری انقلاب اسلامی"تعریف شد. محور همه بخش ها در اداره جامعه بر مبنای اسلام، انسان هدایت یافته است و با غفلت از این اصل حیاتی حجم استفاده از مکانیزم های برونزا و جبری در اداره جامعه افزایش می یابد.
بخش عمده این نشست به موضوع تبیین چگونگی تولید الگوی پیشرفت اسلامی اختصاص داشت. از منظر این نقشه راه؛ "پردازش موضوعات جهت ساز در راستای جهت گیری انقلاب اسلامی"، معادله حاکم بر فرآیند تولید الگوی پیشرفت اسلامی است.
تبیین، تولید و تحقق مسئله الگوی پیشرفت اسلامی با محوریت پردازش مسائل جهت ساز-به دلیل غیر قابل انکار بودن مسائل جهت ساز- وابستگی تفاهم حول مسئله الگوی پیشرفت به مفاهیم نظری و فلسفی را منتفی می کند. از منظر اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی، با غفلت از "جهت سازها" زمینه تفاهم گسترده و ایجاد عزم ملی نسبت به مسئله الگوی پیشرفت اسلامی منتفی می شود.
لازم به ذکر است که در اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی هشتاد و یک موضوع جهت ساز تجمیع شده است؛ که به دلیل ویژگی غیر قابل انکار بودن و قابل ترجمه بودن این موضوعات به بحث الگوی پیشرفت اسلامی؛ زمینه تفاهم حول این مسئله مهم در مقیاس ملی فراهم می آید. انتهای پیام
- ۹۲/۱۱/۱۶